Vajon miért fogyok ilyen gyorsan?
Tegnapelőtt délután(evés után) 81kg-ot mutatott a mérleg, tegnap reggel 79 kilót, ma reggel 78,5 kg-ot. Kicsit kevesebbet eszek mint régebben, de ennyire fogyhatok tőle?(Nem kivánom annyira a kaját, kivéve ha valami finomság:) )
Vagy netán a mérleg romlott el?:S (Ha minden igaz akkor a Lidl-be lett véve)
Annyit még hogy 180 cm vagyok és 81-82 kg körül mozogtam eddig.Esetleg számít az is hogy a nagy melegbe dolgozgattam egy kicsit és lehet hogy attól fogytam ennyit?
Azért kérdezem mert félek hogy valami lett velem:S
Cukorbetegség is lehet, meg még ezer más.
Ha nő vagy, akkor egyszerűen a ciklusod miatt is lehet.
Egyébként a súlyt mindig reggel, éhgyomorra, lehetőleg wc-zés (de mindenképpen pisi) után mérjük. Akkor összehasonlítható. Ez teljesen normális ingadozás, ha nem csökken tovább. Délután lehetsz 2 kilóval nehezebb, mint reggel, az meg mindegy, hogy 79 vagy 78,5, nem tudod, mennyi salakanyag van benned.
Érdemes hetente 1 szer mérni egyébként. Ha nem marad 78-81 között a súlyod, érdemes dokihoz menni.
Ja, és ha a mérleg elemes, vegyél bele új elemet.
ebben a melegben (főleg ha nem eszel és iszol eleget) igen könnyen veszít vizet a tested (legfőképp izzadás formájában, hogy hűtse a tested)
igyál sokat, és ha nehéz fizikai munkát végzel, nem ártana normálisan enni is! (ez csak egy tanács)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!