Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért vagyok MINDIG éhes?

Miért vagyok MINDIG éhes?

Figyelt kérdés

Ennek lehet nagyobb oka, vagy nem kell aggódnom? Az utóbbi időben azt vettem észre hogy folyamatosan éhes vagyok akarmit eszek vagy épp akármennyit. Szeptember óta fel is szedtem 5-6 kgt. Tényleg rengeteget eszem ami már beteges, mivel mások is szóvá tették ezt. Lehetnek ennek valami okai?

16/L

162 cm es sajnos 80 kg...

2022. júl. 2. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Lehet szervi oka is, egy teljes vérkép talán közelebb visz a megoldáshoz.
2022. júl. 2. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Ha viszont nem szervi oka van (pajzsmirigy alulműködés) akkor lehet hogy valójában szomjas vagy csak a szervezeted éhséggé alakítja mikor nem kap folyadékot. Most nyáron iszol 3-4 litert naponta? Ha nem, akkor érdemes lenne evés helyett inni, plusz több gyülölcs és zöldség.
2022. júl. 2. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
mit csinálsz egész nap? ha elfoglalod magad, sportolsz stb, kevésbé leszel éhes, sőt tuti nem vagy éhes, csak unatkozol ezért eszel, és keveset iszol. vagy üres szénhidrátot eszel. minden étkezés előtt igyál meg 2 pohár vizet, a napi 3 liter legyen meg
2022. júl. 2. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Unatkozol és azért eszel vszeg.
2022. júl. 3. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!