Miért vagyok mindig éhes? Több lent.
Figyelt kérdés
Hiába eszek sokat. Húst, zöldséget, szénhidrátot is eleget. Mozgok is eleget, de mindig éhesnek érzem magam. Olyan vagyok mint egy drogos állandóan a kaján és a kávémon kattogok.2022. jan. 29. 19:59
1/7 anonim válasza:
A szénhidrát anyagcseréddel minden rendben van? Azok éhesek általában szénhidrátra állandóan, akiknek probléma van vele.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy rendben van e az anyagcserém.
2022. jan. 29. 20:10
3/7 anonim válasza:
Egy 3 pontos cukorterhelést érdemes lenne csináltatni, esetleg még egy pajzsmirigy panelt mellé.
4/7 anonim válasza:
Életkor függő. Ha serdülő/kamasz korban vagy, akkor a fejlődésben lévő szervezeted miatt teljesen normális. Említetted a kávét tehát nem hinném hogy olyan fiatal lennél, de ha mégis, akkor semmiképp se ijedj meg.
5/7 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok.
2022. jan. 29. 20:16
6/7 anonim válasza:
Túl sok szénhidrátot eszel, az generálja az éhségedet. Tarts egy kis diétát és helyreáll, ha kiürül belőled. 1-2 hétig ne egyél fehér lisztet és cukrot. Zöldség, gyümölcs, hús, tejtermék, sok víz.
7/7 anonim válasza:
17 évesen inkább egyél nyugodtan. Az édességeket, nasikat hagyd el és úgy fogyókúrázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!