Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Elképzelhető, hogy 89 százalék...

Elképzelhető, hogy 89 százalék feletti az izomtömeg százalékom? Elképzelhető, hogy ez rekord? Nem találtam ilyenre infót...

Figyelt kérdés

Egy Xiaomi mi scale 2 mérleggel mérem, és mindig ehhez hasonló eredményt ad

54.85Kg vagyok ebből

48.91Kg izomtömeg, ha kell képernyőképezem a dolgot.

A többi érték normális, vagy átlagon felüli, kivéve a zsírt, az most

5.9 százalék, de tudok rajta csökkenteni ha szükséges (vékony izmos testalkat)

2022. júl. 2. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha szó szerint izomagyú vagy és a csontjaid is izomból vannak, akkor talán lehet annyi.
2022. júl. 2. 11:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány százalék a csont? Mennyi a vér? Mennyi az agy? Mibe került ez a butamérleg?
2022. júl. 2. 11:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor te valami eddig ismeretlen lény vagy, akinek a váza és a belső szervei is izomból vannak. :D
2022. júl. 2. 11:55
 4/10 anonim ***** válasza:
XDXDXD
2022. júl. 2. 12:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Valamit állíts át azon a mérlegen, hogy a csontjaid súlya is benne legyen az értékekben.
2022. júl. 2. 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Amennyiben idegesség hatására Hulkká változol, úgy teljesen reális.
2022. júl. 2. 15:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Na igen, néha nem árt agyra is edzeni. Ha figyeltél volna annak idején a biológiaórákon, tudnád, hogy az emberi test 73 százaléka víz, már itt elbukik a mérleged kétségkívül érdekes véleménye.
2022. júl. 2. 18:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Itt mindenki megbukott bioszból, és senkinek nincs ilyen mérlege ahogyan látom, az izomtömegbe gondolom beleszámolja a benne található vizet is, illetve a csonttömegem 2.68Kg, víz pedig szintén normális 64.5 százalék
2022. júl. 3. 22:20
 9/10 A kérdező kommentje:

egyébként itt lehet megnézni a mérésemet:

bit(.)ly/3OWyEI0 (mindenki látja a pontot, az eredeti link nagyon hosszú,kérlek írjátok egybe.

más embereknél is megfelelően működött a mérleg, és másik mérlegen is hasonló lesz az eredmény, ezzel kizártam pár válaszoló kérdését.

2022. júl. 3. 22:34
 10/10 anonim ***** válasza:

"54.85Kg vagyok ebből 48.91Kg izomtömeg"

Szerintem erre mondják azt, hogy valaki f*sztestű. A csontok, belső szervek, vér, salakanyagok, stb. hol vannak belőled? El ne hidd ezt a hülyeséget.

2022. júl. 8. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!