Van olyan gyógynövény, vagy étrendkiegészítő, ami fokozza a táplálék felszívódását?
Hízni szeretnék. A BMI értékem épphogy beleesik a normális tartományba (20 körül van). Legalább 3 hónapon keresztül figyeltem, hogy a napi kalóriamennyiség meglegyen, de nem híztam semmit.
Három hónappal ezelőtt (Március közepén) 64kg voltam (ruha nélkül), most 62 vagyok.
Egy hete voltam a háziorvosomnál (eredetileg más okból kifolyólag), megkérdeztem, hogy mit tudnék csinálni annak érdekében, hogy hízzak, de nem mondott olyan dolgot, amit ne próbáltam volna. Javasolt Béres cseppet, de azt eddig is használtam.
Mielőtt elmennék gasztroenterológushoz gondoltam, hogy leírom ide a problémámat, hátha valaki tud tanácsot adni.
Ha ez segít valamit: nincs ételallergiám, nincs igazolt táplálkozási betegségem, rendellenességem. Nem szoktam görcsölni semmilyen ételtől.
Pajzsmirigyeddel mi a helyzet?
Nekem a kerékpár és a B12 segített erősödni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!