Miért van hányingerem evés után?
Figyelt kérdés
2 napja evés után hányingerem van,azt vettem észre nem minden étkezés után,és,hogy leginkább az édes dolgok után jön elő.Ezt mi okozhatja?Terhes biztos nem vagyok,tudtommal betegségem sincs.2022. jún. 18. 14:31
1/2 anonim válasza:
Miket szoktál enni? Hogy néz ki az étrended? Konkrétan milyen élelmiszerek után érzed a problémát?
2/2 A kérdező kommentje:
Reggel szendvics vagy kifli,ilyesmi van amikor nem is eszek reggel. Ebédre amit főzök,átlag kajákat.
Vacsora tojás féle,szendvics vagy az ebédből ami marad.Napközben eddig ettem valami nasit is meg gyümölcsök.
Úgy vettem észre,hogy az édes dolgok után van hányingerem,most is ettem egy joghurtot és meg sem bírtam enni,rám tört a hányinger.Tegnap is a gyümölcsleves után.
2022. jún. 18. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!