Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tudnátok valami étvágy fokozó...

Tudnátok valami étvágy fokozó ajánlani? Vagy valamit amitől lehet hízni? Sokszor evés közben hányingerem van meg alig bírok enni. Szeretnék hízni.

Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:
A hányinger miatt én orvosi kivizsgálást javasolnék? Vagy volt már? Étel allergia vagy szorongás nem áll a háttérben? Így erőltetni semmi értelme. Milyen ételtől nem vagy rosszul?
2021. máj. 10. 09:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Orvoshoz most fogok menni. De én úgy gondolom hogy szorongás vagy valami ilyesmi mert jobban társaságban van ez. Ez változó hogy milyen ételtől mert ez jön magától. Egyszercsak hányingerem lesz és van hogy az ételt se bírom lenyelni csak vízzel. Vagy csak forgatom a számba és elmegy a kedvem és nem eszek többet. Gombocérzés a torkomban.
2021. máj. 10. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Értem. Ilyen volt nekem is. Sajna, amíg ezt a szorongást le nem küzdöd addig hízni nem nagyon fogsz és az étkezés is gyötrelem így. Mindenképp a szorongás megszüntetése legyen az elsődleges és utána pedig arra figyelj hogy étkezést ne hagyj ki, és inkább többször keveset mint hogy ne essen jól. Idővel, ha ismét öröm lesz az étkezés, a kilók is könnyebben jönnek és csak utána érdemes esetleg egy nagyobb kaloriadusabb étrendet követni.
2021. máj. 10. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Étvágy fokozó nem jó ha közben szorongás miatt gombóc van a torkodban.

Rövid távon nekem segített szorongás oldó az étkezés helyre állítására(nem antidepresszáns) és az a gyógyszer abbahagyasa után is jó maradt. Viszont míg szedtem 4 hónapot millió más bajom volt, ami miatt annyira mégsem tartom jó ötletnek.

2021. máj. 10. 11:33
 5/8 Kései Sirató ***** válasza:
MagneB6-ot szedjél!
2021. máj. 10. 13:59
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 és abból naponta 1 et?
2021. máj. 10. 14:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Meg melyiket szedjem mert van több fajta
2021. máj. 10. 14:47
 8/8 Kései Sirató ***** válasza:

A Bérest ajánlom, a Béres MagneB6-ot, de lényegében a gyártó nem is annyira lényeges.

Napi 1-et, ha 1000 mg-os, ha kisebbet szedsz, akkor nyilván 2-t. Én megbeszélném ezt a gyógyszertárban a gyógyszerésszel.

2021. máj. 12. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!