Miért nem kívánom az ételt? Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Nem kívánom egyáltalán az ételt,ha eszek is, 2 falat ha le megy és olyan mintha már teli is lennék..eddig nem volt ilyen kb 1-2 hónapja van ez, sokszor már az édességet se kívánom pedig az a mindenem. Hogy nem eszek ez miatt erőm sincs semmihez, de nem bírok2022. máj. 25. 13:23
1/3 anonim válasza:
Háziorvos, majd ő elküld ide-oda, minimum laborba, anyagcsere-vizsgálat, gasztroenterológia, és ha nincs szervi bajod, akkor pszichológus. Nem stresszes az életed?
2/3 A kérdező kommentje:
Stresszes régebben is voltam,de attól még tudtam enni semmi baj nem volt.. Így nem értem🤷♀️
2022. máj. 25. 13:40
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy most még stresszesebb vagy. Mindenesetre egy laborral kezdd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!