Miert nem kivanom az etelt?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok, eleg vekony (fokent genetika miatt). Az utolso egy vagy ket hetben egyaltalan nem kivanok semmit es erzem hogy ehes vagyok, de amikor ennek nehezen mennek le a falatok a torkomon. A kutyam ket hete nem ebredt fel es azon a hetvegen nem ettem semmit, azota veszem eszre magamon, higy valami nem stimmel. 3 kg fogytam, igy 49 kg vagyok. Ma is szedultem es hanyingerem volt az iskolaban es nagyon erzem a faradtsagot magamon. Sztem az iskola is kozrejatszik ebben. Esetleg forduljak e vkihez segitsegert?2021. dec. 16. 14:10
1/2 anonim válasza:
Sajnálom a kutyádat. Valószínűleg ez nagy fájdalmat okoz neked, és a lelki állapotod miatt nem bírsz enni. Beszélj az érzéseidről a családodnak, vagy közeli barátodnak. Könnyebb lesz, ha valakivel megosztod.
2/2 anonim válasza:
Részvétem. Gyász alatt teljesen normális a fogyás, viszont neked nem nagyon van miből fogynod.
Erőltesd az evést, ajánlom a kekszeket energiaforrásnak, de persze próbálj meg minden mást is enni.
Jobbulást, és biztos visszakaphatod a kutyust, ha majd meghalsz. (Pokolra azért ne kerülj, mert akkor mégsem. De erre ne is gondolj!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!