Borsófőzeléktől miért fingok nagyon nagyon büdöseket? Hogyan fogyókúrázzak így? 🤣 Egész napi puffadás a zöldségektől, hasmenés kikerülése. Hogyan?
Mondjuk ne fogyókúrázz, hanem válts életmódot. Persze az is megoldás lehet, ha minden nap csak borsót, meg még pár zöldséget eszel, aztán három hét után feladod az egészet, és jöhetnek a péksütik.
Ne sanyargasd meg, ne egyél minden nap ugyanazt, pláne ne mindig borsófőzeléket. A hüvelyesek köztudottan felelősek a fokozott gázképződésért, a puffadásért, a renyhe bélműködésért. Ettől függetlenül a hüvelyesek kiváló tápanyagforrások, de én meg vegánként sem fogyasztom őket minden nap.
Kiegyensúlyozottan, változatosan tessék táplálkozni, és akkor nem lesznek ilyen jellegű napi problémáid.
Egyetértek az #1vel...
a bab, borsó, káposztafélék, stb. mind-mind felfújnak. Engem (bár nem fogyózom) a zöldpaprika is.
Arra ügyelek, hogy egymás utáni napokon ne ilyeneket egyek. Már megfigyeltem, hogy ha pl. egy finom frankfurti levest még harmadjára is előveszem, akkor a harmadik napon már nagyon durva... :-D
Pedig imádom.
Változatosan egyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!