Miert fajnak a vegtagjaim, ha alkoholt iszom?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy furcsan hangzik, de minden alkalommal ha alkohol iszom, es itt nem kell arra gondolni, hogy leiszom magam a sarga foldig, csak pl egy korty mondjuk bacardit vagy pezsgot, esetleg egy pohar boroskolat megiszok egybol elkezd nagyon fajni mind ket karom, de tenyleg egy kortytol csak. ha egy kicsit tobbet fogyasztok, akkor a labam is, ez mitol van?2010. szept. 16. 01:07
1/5 anonim válasza:
Én sem bírom abszolút az alkoholt, még egy kortyot sem. Valószínű valamilyen idegi inger játszhat szerepet ebben a dologban, vagy maga az alkoholra, mint szeszre vagy úgymond allergiás
2/5 anonim válasza:
szerintem lehet attol van mivel ritkan iszol ezert az elso par korty utan enyhen lezsibadsz ez lehet nalad fajdalomkent jelentkezik vagy ilyesmi.
3/5 anonim válasza:
én az utolsó válaszolóval értek egyet, de esetleg a soványabb tipus vagy talán tudok arra gondolni hogy az alkohol nem tud elég vizet elvonni(igazából nem tudom erre mennyi esély van most ezt csak paraszt ésszel kigondoltam), vagy tudom azt mondani hogy alkohol hatására erős érszükületed lesz(erre se tudom mennyi az esély), vagy tényleg csak annyi hogy nállad igy kezdődik a pia hatása
4/5 anonim válasza:
nyilvan hogy lezsibbadsz az alkoholtol..... tudniillik amikor alkoholt iszunk ellazulnak az izmaink. de jobb ha te narancslet kortyolgatsz!
5/5 anonim válasza:
hát ez elég érdekes,nekem csak zsibbadni szokott,ugy,hogy nem érzem a végtagjaim.sztem nem bírod a piát és a szervezeted így reagál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!