Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Honnan vehetnék igazi finom...

Honnan vehetnék igazi finom teát? Mihez van szükségem az elkészítéséhez?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mit nevezel finom teának? Nekem a zöld és jázminos zöld tea az, a férjem a daerjeling first flush-ért van oda, ami nekem nem iható.
2022. ápr. 11. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz megmondani neked mi lenne jó. Mindenki mást tart finomnak.

Én a gyümölcsteákat szeretem, a lányom a zöld teákat, a levendulásat ráadásul. A párom a roibos teát szereti legjobban, nekem az kifejezetten kellemetlen ízű, illatú.

Vannak olyan üzletek, ahol sokféle teafűből lehet keverni vagy éppen csak válogatni. Ha olyasmiket keresel amik nem kaphatóak egy sima boltban, akkor érdemes ázsiai boltokat felkeresni vagy más nemzetiségekét, pl. oroszt vagy törököt, netán az internetről keresni.

Ez az oldal pl. kifejezetten teákat árul mindenhonnan:

[link]

De online is találhatsz sok másikat. Ezeknek üzletük is van Budapesten, nyilván más városokban is lehet találni hasonlókat:

[link]

2022. ápr. 11. 17:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából épp ezaz, hogy én se tudom mi lenne nekem a jó. Nem bolti lipton és stb közönséges teákra gondoltam. Kivancsi vagyok, hogy milyen lehet egy igazi jó tea.:D A linkelt honlapot megnézem 2.:) köszönöm a válaszotok!
2022. ápr. 13. 19:30
 4/4 anonim válasza:
100%

Hogyha budapesti vagy, az Árkádban az alsó szinten középen van egy jó teabolt

Ha onnan, vagy bármilyen másik boltból viszel több félét, és szigorúan betartva az elkészítési utasításokat megcsinálod őket, akkor végig tudsz kóstolni párat, rá tudsz jönni hogy mi az ami tetszik

2022. ápr. 21. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!