A jódozott tengeri só ásványi anyag tartalma elbomlik, elvész fűzés közben?
Figyelt kérdés
Ha sütök vagy főzök akkor ezek az ásványi anyagok elbomlanak és nem szívódnak fel a szervezetben?2022. ápr. 2. 11:41
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
7 szavazat
1/5 hollófernyiges válasza:
Ásványi anyagok nem bomlanak (legalábbis főzés közben).
2/5 anonim válasza:
Mire gondolsz kérdező?
A só nem válik semmivé csak mert főzöl. Nem értem mire akarsz rákérdezni.
Ha a sót a paradicsomra szórod és megeszed vagy, a levesbe teszed (és megfőzöd) nem fog változni se az anyagi minősége, se a mennyisége.
3/5 anonim válasza:
Azt nézd meg hogyan reagál a jód hő hatására. De amíg nem ég el max átalakul szerintem más állapotba.
4/5 anonim válasza:
Nem hinném. A másik meg, hogy annyi sót nem fogyasztasz el egy étkezés alatt, hogy bármi érdemi hatást gyakorolna a szervezetedre, ezért a himalája só és hasonló agyrémek puszta pénzkidobások.
5/5 anonim válasza:
"A só nem válik vízzé." Ja, meg a vér se. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!