Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi történik akkor, ha szedek...

Mi történik akkor, ha szedek fehérjeport, de nem edzek?

Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Elhízol. :D
2022. márc. 29. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Semmi. Valószínűleg nem azon a napi 1-2 adagon fog múlni a kalóriatöbbleted, úgyhogy rohadtul nem fogsz hízni sem tőle. A fehérje por (valószínűleg sima tejsavó) csak egy makrotápanyag, ami bármilyen más élelmiszerben is van (pl. húsokban, de igazából szinte mindenben).

Az fog történni, hogy finomakat fogsz inni, ha nem valami szutykot vettél, és drágábbat fogsz egy kicsit kakilni. Ennyi.

2022. márc. 29. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
Semmi nem fog történni.
2022. márc. 29. 14:22
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Semmi, de akkor sem, ha edzel, tapasztalt.
2022. márc. 29. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem emészted meg.
2022. márc. 29. 15:12
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

"Elhízol. :D"

"Nem emészted meg."

Honnan vesztek ekkora baromságokat? Hízáshoz tartós kalóriatöbblet kell, amit kötve hiszek, hogy egy maximum 100 kcal-os fehérje shake fog előidézni.

A fehérje emésztéséhez pedig edzés kell, mert ha nem edzünk, akkor nem emésztünk meg egy konkrét makrotápanyagot? Ezt eddig nem is tudtam. Tudsz erről nekünk még egyéb információkat is közölni, professzor úr?

2022. márc. 29. 15:17
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Baromság ez az egész, felesleges pénzkidobás, ráadásul hasztalan. Az agymosottak zabálják marékszámra. Én is sajnos beleesetem ebbe a hülyeségbe 3 évig toltam. Érdekes, hogy abbahagytam kb 2 éve és semmi sem történt, ennyit erreől a nyavalyás sz@rról. A többi is kamu! De úgyis hiába írom :-D mert, ha én átmegyek a zebrán, mikor piros, bizony jön mögöttem a többi is. :-D
2022. márc. 29. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Semmi különös nem történik. A többlet fehérjével talán feleslegesen terheled a vesédet. De évek, évtizedek kemény munkája kell a túlfehérjézésből, hogy a vesédet tönkretedd vele.
2022. ápr. 4. 09:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi történik, ha csirkemellet eszel, de nem edzel mellé?

Na, ugyanez.

2022. ápr. 10. 14:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!