Durva székrekedés ellen?
Már 6 napja alig van székletem,és íngerem sincs (vagyis minden nap van csak bogyós, kb.2-3 kisebb bogyó)
Már 2 napja hányingerem is van emiatt,illetve ma a hasam is elkezdett fájni,és mostanra sem javult a helyzet.
Sok vizet iszok,viszont keveset eszek egy nap,és azt is rendszertelenül.(iskola és a stressz miatt, sajnos ha akarnék se tudnék sokat enni)
Már próbáltam a szilvalekvárt is,illetve a kávét,a langyos tejet,sőt az összeset egyszerre,de egyik sem hozott eredményt.
A szüleimnek még nem szóltam,mert eléggé kínosnak tartom,viszont ha holnap rosszabbodik a helyzet muszáj lesz szólnom,nem akarom hogy még nagyobb baj legyen belőle.
Milyen módszerek vannak még ilyen durva székrekedés esetén?
Levolac gyógyszertárban recept nélkül kapható széklet lazító, nem okoz hozzászokást.
Esetleg kaukázusi kefirt iszogass. A has melegítése (pl ülj be legalább fél órára meleg vizes kádba), körkörös masszírozása (óra mutatóval ellenkező irányba) is segíthet.
Étolaj 2-3 evőkanál
Szűztea kapszula
Útifűmaghéj
Tamarinlekvár
Szennatea
Magnézium
Laevolac
Guttalax
Dulcolax
Ricinus olaj
Tisasen
Keserűsó
Pezsgőkúp
Glicerines kúp
Beöntés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!