A kristálycukor miért alapvető élelmiszer, mikor fehér méregnek is hívják?
Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 07:25
1/8 anonim válasza:
Csak politikailag alapvető élelmiszer. A választások előtt jól mutat, mint rezsicsökkentés.
3/8 anonim válasza:
mert sokaknak a mindennapi étkezés részét képezi
és kis mennyiségben nem egészségtelen
4/8 anonim válasza:
Mert cukorra is szüksége van az ember szervezetének, A sütemények alapanyaga. Egészségesebb, mint a mesterséges édesítőszerek.
5/8 Ypszilon1980 válasza:
Azért alapvető, mert szinte mindenbe kell. Hiába fehér méreg meg stb., az emberek ebből rekord mennyiséget vesznek, akárcsak kenyérből.
6/8 anonim válasza:
Nagyapa 80 éves koráig szalonnás rántottát + fél liter cukrozott tejeskávét reggelizett többnyire:) A létező egyéni allergiákat leszámítva a többi csak ijesztegetés, pér évente új élelemre fogják rá :) Olyan, mint a világvége emlegetés :) Üdv!
7/8 anonim válasza:
Mert ha alapvető fehér méregnek hívnák, az nem tenne jót a forgalmának.
8/8 anonim válasza:
Az olaj is méreg, néha a zsír, a vaj. Máskor a szénhidrát, a cukor, időnként a húsról írnak ilyeneket.
Bullsht az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!