1/5 anonim válasza:
A porcukor gyakorlatilag kristálycukor ledarálva -> mondhatni egy és ugyanaz a kettő xdd
2/5 A kérdező kommentje:
Az baj
2020. máj. 14. 22:09
3/5 anonim válasza:
minden hizlal, ha mértéktelenül eszel belőle. próbálkozhatsz a barna cukorral, nádcukorral, xilit-tel, sztéviával.. de a kalóriatartalmuk majdnem ugyan az. :D a sztévia azért jobb, mert full növényi állítólag. használj mézet esetleg, az egészséges nagyon.
4/5 anonim válasza:
3-as. A sztévia "full növényi".
Szerinted a többi miből van...😂😂
5/5 anonim válasza:
Egyetlen ételt sem tudsz mutatni a világon ami hízlal. Jó, hogy a 21. század van.. Nem baj, hogy az összkalória bevitel a lényeg és zsíros porcukros haribós lekváros lángossal is tudsz fogyni a fenntartó kalóriamennyiséged alatt van!? Viszon értelmes ember soha életében nem eszik feldolgozott glükóz-fruktóz (por,kristály,szőlőcukor) ipari hulladékokat. Mivel gyulladáskeltő faktorok, tönkreteszi a bélbaktériumokat, a rák tápanyaga, akadályozza a kollagén megtartását, tönkreteszi a hasnyálmirigyet, fel és lezuhan a vércukor. Semmilyen tápanyag nincs benne, se nyomelem, se vitamin, se rost, fehérje megeszed és erjed aztán rohad a beleidben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!