1/10 anonim válasza:
Tüsszögő halrudat még nem láttam...
3/10 anonim válasza:
A hal jó
Ha nem felismerhetetlen állagú benne a hal, akkor az jó.
A panír nem jó.
Az olaj, amiben sütve van, az sem nagyon jó.
Szóval összességében van tőle egészségesebb alternatíva is a halra, de nem is a legrosszabb a piacon.
Amúgy meg imádom , csak próbáltam lényegre törő választ adni
4/10 anonim válasza:
3.-ra.
Mi a gond a panírral és a növényi olajjal???
5/10 anonim válasza:
A halrudat elvileg úgy készítik, hogy a halászhajó mindent amit kifog egyből be is darál és már fagyasztják is. Szóval elvileg jó kaja. Csak nevesebb tiszta halhús van benne, mintha ugyan annyi kiló halat vennél.
7/10 anonim válasza:
Alapból nem egészséges semmi, amit olajban/zsírban sütnek vagy margarinnal készül.
8/10 anonim válasza:
A 3-as jól leírta
Válaszolok helyette a 4-esnek:
A panírral a glutén a baj, a növényi olajjal meg a temérdek omega-6, az egészségesek rég kókuszolajjal vagy állati zsírral sütnek-főznek
9/10 anonim válasza:
Nem egészséges a halrudacska. Egy összedarált halas katyvasz, ki tudja, pontosan, mi van benne, mi tartja össze? És még rajta az a műpanír.
Inkább vegyél halfilét és készítsd el magad.
10/10 anonim válasza:
a drágább halrudak filéből vannak, egy fokkal jobb, csak az olcsók darálék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!