Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Létezik olyan, hogy hogyha...

Létezik olyan, hogy hogyha nem eszek szénhidrátot nem fogyok le, vagy léteznek olyan alacsony szenhidrát tartalmú ételek amik mellett megtudom tartani a súlyom?

Figyelt kérdés
Voltam bőrgyógyásznál a pattanásaim miatt, és mondták hogy szénhidrát diétát csináljak ameddig vissza nem megyek 2hónap múlva körülbelül, előtte voltam nőgyógyásznál mert elszeretnék kezdeni fogamzásgátlót szedni és ott mondták hogy az elvileg jó lesz még az arcomra is. És erre is a kérdésem az lenne hogy nektek szebb lett az arcotok a tablettától? Az alap kérdésem pedig hogy nekem eléggé olyan szervezetem van sajnos hogy könnyen lefogyok pedig sokat tudok enni, és én most a szénhidrát diéta alatt nem szeretnék fogyni, léteznek olyan ételek amikben alacsony vagy egyáltalán nincs szénhidrát de közben meg megtudom tartani a súlyom? Vagy esetleg még hízlalhatnak-e? Nektek van valami jól bevált ilyen diétás étel ajánlásotok?

2022. márc. 2. 15:26
A kérdező szavazást indított:
Jobb lett a fogámzásgátlótól a bőröm
Nem lett jobb a fogamzásgátlótól a bőröm
 1/2 anonim ***** válasza:
A szénhidrátokat elhagyni semmi értelme, csak az egyszerű szénhidrátokat, (cukor, péksütik), az összetett szénhidrátoktól senki sem lesz pattanásos. Ha azokat eszel, akkor nem leszel akkora kalória deficitben sem. Szóval ha a köret nem csak saláta, hanem mondjuk quinoa is. De amúgy a fogamzásgátlótól is elmúlhatnak, ha hormonális okok miatt jelennek meg, márpedig az gyakori.
2022. márc. 2. 15:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Huh rendben akkor inkább majd ezekről állok le egy kicsit. Szerintem hormonális egyébként mert a menstruációm sincs úgy rendesen beállva pedig már megvan egy jó ideje, de ebben is segítene a fogamzásgátló. Köszönöm szépen a válaszod!
2022. márc. 2. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!