Sok volt ennyi kaja mára?
1 alpro áfonyás joghurt egy marék vegán áfonyás cerbona müzlivel
2 Alesto fruit snack (áfonyás)
2 belvita softy csokis
7db rántott gombafej, kb. 4 kanál rizzsel.
4 szelet tescos vajas toast kenyér. (60kcal/db)
2 milfina Gouda sajt (135/db)
s majonéz kb egy kanálnyi
Ja meg kávé 2x egyszer feketén aztán pedig alpro cukormentes mandulatejjel
Ez így nagyon sok mára?
Kicsit elszaladt velem a ló
Ma már nem is nagyon merek enni.
Tulajdonképpen éjjel 3 óta fent vagyok, s szerintem -e miatt is jobban kívántam minden kaját:/
Sok vagy nem sok, meg csak 2 ora van, halal feleslegesen koplalnal a nap tovabbi reszeben, egyel nyugodtan, nem 1 napon mulik a dieta.
Egyebkent az etrended rendben van? Miket szoktal enni egy nap es hany kaloria? Ha tul gyakran van falasrohamod, akkor az etrendedben es a kaloriakban kell keresni a hibat.
Én ennyivel éhen is halnék. 21/F
Egyébként nagyon egyszerű a képlet: ha éhes vagy, egyél, ha meg nem, akkor ne... minden élőlény ezt csinálja évezredek óta
Gondolom lány vagy
Mi ez az Alesto Fruit Snack?
Meg Belvita Softy csokis...?
Tesco tojást kenyér...többit már inkabb nem is írom..
Miert eszel ennyi mű sz×art?
Egyél pur-pur kenyeret (tudom drága de nem csak azt kell enni nekem pl tok sokáig eleg) ,zabkását (én is az izesitettet eszem,azért írom ha nembirod naturban megenni)
Salátát,csirke hust,halat ha szereted...
Nem értem miért kell ennyi mű dolgot enni..
13:58 hát egy nap 3x étkezem, reggelire zabkása banánnal s bele egy kocka csoki, ebéd az változó (rántott gomba, cukkini, rántott sajt, édesburgonya, saláta tál meg ilyenek.) vacsira pedig valami kevesebbet, pl.: vagy megiszom egy bögre teát vagy egy gyümölcsszeletet eszem..
kb. 1400-1500-at szoktam. Ma nagyon túl léphettem?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!