Szerintetek felvesznek a Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikumba ennyi ponttal?
Hali! Én jelenleg 10.-es vagyok, és amikor én jelentkeztem még csak sima infó volt, nem volt külön szedve rendszergazdára és programozóra.
Nekem a matek 26, a magyar 32 pontos lett.
Biztos a jelentkezők és a indított osztályok számától függ, hogy mennyi ponttól vesznek fel, de szerintem elég jó esélyed van rá.
Sok sikert!
#3-as vagyok.
Ha szoftveresre mész, akkor szeretnék pár tanácsot adni:
9. osztályban HTML és CSS-t fogtok tanulni programozásból és IKT-ból. Ha eddig sose foglalkoztál ezekkel akkor szerintem kezdd el, mert különben nehéz dolgod lesz, főleg ha olyan tanárt kapsz aki engem is tanít.
10. osztályban Python-t és hálózatokat tanulunk. Nem vészesen nehezek, de a hálózat az néha szívatós tud lenni, és a python az annak ugyanúgy nagyon nehéz aki sose foglalkozott programozással.
11. osztálytól meg a tanmenet szerint webprogramozással (HTML + CSS + Javascript), adatbázis kezeléssel (SQL) és asztali alkalmazások fejlesztésével (C#) fogtok foglalkozni, szóval az egész programozás lesz.
Ha érdekel hogy engem kik tanítanak, akkor szívesen mesélek róluk privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!