Elrontott, megviselt gyomornak/ bélrenszernek,,héjában főtt krumpli, vagy parázson sült krumpli lenne jó?
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 03:49
1/2 anonim válasza:
Héjában főtt krumpli, de a parázson sült is jó, ha zsiradék nélkül készül.
De diétás krumplinak a sóban-vízben főtt krumplit szokták hagyományosan alkalmazni. Ez általában hámozott.
2/2 anonim válasza:
Igen, hámozva legyen a krumpli és sós vízben főjön. És fogyasztáskor gyomorrontás esetén ne legyen azon se vaj, se étolaj, se semmi, csak a krumpli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!