Miért megy a hasam a rendelt pizzától?
Figyelt kérdés
Nem mindegyik helyről rendeltnél csak néhány cég pizzája rontja el a gyomromat. Mindegy hogy náluk milyet rendelek, egyszerűen gyomorrontást kapok. Azt feltételezem, hogy penészes vagy romlott alapanyagok kerülhetnek az ételbe, plusz tuti nem mosnak kezet. Ugyanez van az albán pékséges termékeknél is. Azoktól is megy a hasam. Szerintetek miért rontja el a gyomromat?2022. jan. 27. 02:41
1/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a higiénia az oka. Simán lehet valami összetevőtől.
Pl.: Az egyik kedvenc helyemen én is fostam sok dologtól, aztán kiderült, hogy az ottani fajta tejföl a ludas.
2/5 anonim válasza:
Rossz a pizzán valami. Vagy valamelyik adalékanyag miatt, vagy romlott anyagokat használnak. Ne rendelj onnan, ami után rosszul vagy.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom igazából. Mekinél is ritkán előfordul. Attól függ hova megyek. Pl Siófokitól mindig megy a hasam. Székesfehérváron meg minden oké. Burger Kingnél is legtöbbször ez van.
2022. jan. 27. 12:24
4/5 anonim válasza:
Inkább próbálj otthoni kaját enni. Plusz nem ártana kinyomozni,van-e valamilyen ételérzékenységed, pl laktóz intoleranciád. Ha gyorsan kinyomoznád, fizetős, de utána adókedvezmény jár. Nekem is úgy tűnt, mintha inkább gyorskajától lenne csak panaszom, vagy össze-vissza, de a laktóhmentesség lett a megoldás. Fűszerre is lehetsz érzékeny.
5/5 anonim válasza:
A futárok beleköpnek, mert egymás után 2x sem adtál borravalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!