Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért megy a mirelit pizzától...

Miért megy a mirelit pizzától a hasam?

Figyelt kérdés
Elég gyakran eszem ilyen mirelit pizzákat, tescoban, pennyben, lidlben is lehet kapni, 180-190 Ft darabja, kettőt szoktam megenni egyszerre. Változó, átalában 1 héten 1x veszek ilyet. És az utóbbi pár hónapban az a helyzet, hogy megy tőle a hasam. Most kb. 1 hónapja nem ettem, nem volt semmi hasmenéses bajom. Ma ettem megint kettőt, és már csikar is a hasam meg görcsöl. Szerintetek miért lehet? Nincs benne semmi extra, tészta, szósz, sajt rajta és ennyi. Nyilván soha többet nem eszek ilyet, ma is csak azért vettem, hogy teszteljem, hogy tényleg ettől van-e. Ha üres mirelit pizzalapot veszek, amit én csinálok meg itthon attól nem megy a hasam, ha pizzériából rendelek attól sem.
2016. okt. 26. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi extra? Én azért elolvasnám az összetevők listáját. Egyszer megnéztem, mik vannak a mirelit csibefasírtokban, na azóta nem ettem olyat :)
2016. okt. 27. 15:49
 2/6 anonim válasza:
lehet valami adalékanyag van mindbe,amit a mirelitsége miatt adnak hozzá,tartósító v nemtudom. nyomozd ki,mi van az összesbe,lehet vmi érzékenységed van,ne fuss bele véletlen megint. ha már 3 különböző gyártóé is tartalmazza..
2016. okt. 27. 20:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Én is erre tippelek, hogy lehet a szószban van valami cucc, ami nem tetszik a gyomromnak. Egyébként erről van szó:

[link]

2016. okt. 27. 22:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem csak a szósz, a tésztája is tele van E-kkel. Meg nem enném...
2016. okt. 27. 23:31
 5/6 A kérdező kommentje:
És ezek közül mik lehetnek azok, amitől hasmenésem lehet?
2016. okt. 28. 00:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Stabilizátorok (polifoszfátok, trifoszfátok), hidrolizált kukoricafehérje, aroma, tartósítószer (nátrium-nitrit), Módosított kukoricakeményítő (dikeményítő-foszfát, acetilezett dikeményítő-adipát). Leginkább ezek között lehet a ludas.
2016. okt. 28. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!