Fermentálás nem veszélyes?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sajnos bél beteg vagyok. Gondoltam a fermentálásra mint bélflóra helyreállítás,csak attól félek,mi van ha elrontom? Ha káros bakteriumok kerülnek bele? Vagy azt észrevenném?
Csak azért félek,mert nagyon érzékeny a hasam,viszont tényleg jó hátassal lenne rám.
Amit jelenleg tudok enni,az répa,cukkini,uborka,padlizsán sajnos káposztát,hagymát,paradicsomot,paprikát,retket ilyesmit nem.
Tudnátok tippeket,hogyan készítsek pl. Fermentált cukkinit,hogy tuti ne kerüljon bele olyan dolog,amit hasmenést okozna? Köszönöm szépen!
2022. jan. 5. 07:48
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm szépen :) ismerem őt. De ennek ellenére is vannak félelmek bennem
2022. jan. 5. 08:31
3/5 anonim válasza:
Káros baktérium nem igen tud belekerülni, de ha olyan kerül bele, ami romlást okoz, akkor azt észre fogod venni, mert megbuggyan. A fermentálás nem veszélyes egyáltalán, anyum is évek óta csinálja, mert tej, tojas, gluten, fruktóz és hisztaminérzékeny, sima svanayúsagot nem ehet, de fermentált dolgokat igen. Sokat javult az állapota
4/5 A kérdező kommentje:
Uhh nagyon szépen köszönöm
Akkor nekilátok én is :)
Jó egészséget anyukádnak, átérzem a helyzetét.
2022. jan. 5. 09:51
5/5 anonim válasza:
Helyes, sok sikert! ;) Nyáron próbáld majd ki az uborkát is, teljesen olyan íze van, mint a kovászos uborkának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!