Hónapok óta tartó nagymértékű szorulásra milyen étrend javasolt?
Figyelt kérdés
Hónapok óta extrém szorulásom van milyen étrendet tanácsoltok?
Nagyon jó lenne valami bevált étrend.
2022. jan. 3. 17:01
1/11 anonim válasza:
Minden húst hagyjál el ideiglenesen, a legnehezebben emészthető és a legtovább dolgozik vele a szervezet. Mikor vegetáriánus lettem a legszembetűnőbb az emésztés változása volt. Egy próbát megér akkor is ha nagyon szereted húst szerintem ha ennyire nagy a baj.
2/11 A kérdező kommentje:
A fehér liszt, kenyér és rizs stb szorulás szempontjából ugyanolyan káros, nem tudom mit egyek helyette.
2022. jan. 3. 19:12
3/11 anonim válasza:
Sok folyadek sok gyümölcs zöldség és napi 1 kiskanál máriatövis olaj.
4/11 anonim válasza:
Olajos magok, tej, szilvalekvár
Csak ne egyszerre mert akkor átesel a ko túloldalára :))
5/11 anonim válasza:
Egyrészt rostos ételek: zöldségek, zab (nem feldolgozott zabpehely, meg bolti zabkása, hanem natúr, ha zabkását csinálsz belőle rengeteg módon ízesítheted). Másrészt, ami nekem rengeteget segített a napi 3-4 liter víz, illetve gyümölcstea (semmiképp nem fekete, vagy zöld, mert azok vízhajtók).
6/11 A kérdező kommentje:
A napi 3-4 liter víz elfogyasztását miképpen oldod meg, hogy ne kelljen negyedóránként wc-re járni folyóügyeket intézni?
2022. jan. 4. 10:49
7/11 anonim válasza:
Miért járnal negyedóránként?
16 órából áll egy nap.
Ha óranként mész kicsorgatsz 2-2 decit, pont kiadja. Mielőtt indulsz valahova, elmész wc-re.
Én pl. ebredés után rögtön leküldök egy fél literes korsó csapvizet.
8/11 A kérdező kommentje:
20 percenként próbálok 1, másfél decit inni és ettől szinte mindig érzem ahogy telik és feszül a hólyag.
2022. jan. 4. 12:20
9/11 anonim válasza:
20 percenként 1 deci az már 5 liter egy napra, a másfél meg 7 :))
10/11 A kérdező kommentje:
Ha óránként csak egy decit iszom, nem tudom összehozni az elvárt három litert, csak a felét.
Ha többet iszom, akkor jelentős problémává lép elő a mellékhelyiségbe járkálás.
2022. jan. 4. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!