Most a karácsonyi időszakban, hogy sokat kell enni-inni, te is többet nagy-wc-zel?
Figyelt kérdés
Azt tűnt fel, hogy minden nap kell mennem. Nekem alapból általában 1-2 nap simán kimarad. Most viszont minden délelőtt kell. És a szokásos szolid kis gombóc helyett hatalmas hurkák jönnek ki belőlem.
Jó tudom, anyagmegmaradás, ami bemegy, annak ki is kell jönnie előbb-utóbb.
Jól gondolom, hogy ez a karácsonyi túlevés miatt lehet?
2021. dec. 30. 11:25
1/7 anonim válasza:
Lehetséges igen, bár nem tudom, hogy a karácsony miatt miért kell sokat enni.
4/7 A kérdező kommentje:
"a karácsony miatt miért kell sokat enni"
Mert ez a szokás. Halászlé, töltött káposzta, bejgli, ezer féle sütemény, szaloncukor, stb. Amikor az ember vendégségbe megy és hordják elé, tukmálják a rengeteg ételt, nem mondhatod, hogy te semmit nem kérsz. És nem hiszem, hogy ez csak nálunk lenne így...
2021. dec. 31. 08:38
5/7 anonim válasza:
Mert ez a szokás - őszintén, ki nem szrja le?
Eszek, amennyi jól esik, és egy falattal sem többet. ;)
6/7 anonim válasza:
Ja, és olyan helyre nem megyek, ahol bárki tukmálni akar bármit is, mert az ilyen ember szimplán értetlen idi...ta.
7/7 anonim válasza:
A semmi és a kevés között azért van némi különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!