Mit tegyek, hogy ne egyek a családi ebédnél?
Miért nem akarsz ebédelni?
Miért nem opció az, ha szép lassan eleszegetsz egy minimális mennyiséget?
Akkor írd le szépen légyszi, hogy hány kg és hány centi vagy, most jelenleg hány kalóriát eszel és ez miből tevődik össze.
Van egy olyan érzésem, hogy valamit nagyon, de nagyon rosszul csinálsz.
"és szépen lejjebb vittem a kalóriát, de mostmár semmit sem tudok megenni."
Hát ez mindennek hangzik, csak okos megoldásnak nem.
És mit gondolsz, mihez fog ez vezetni?
Mert hogy olyan eredményhez, mint ami a te kis fejedben él, biztosan nem.
Tudod, attól, ha egy normális adag főtt ételt megeszel, nem leszel kövér.
Ha 3 ember adagját megeszed, vagy ha egész nap zabálsz össze-vissza és nem mozogsz, attól viszont igen.
Érdekes: nem azt írod, hogy lejjebb vitted a kalóriát ÉS TÖBBET MOZOGSZ...
4#
170 cm
68 kg
300-400 kalóriát eszek mostanában. Van hogy 200 de az nem sokszor.
Atyaég... És az a lepkefingnyi kalória miből jön?
Ugye tudod, hogy ennek így semmi értelme?
Hány éves vagy? Nemed?
Oké, imádkozz, hogy megéld a január 1-et, mert hamarosan ha így folytatod kórházba fogsz kerülni komoly problémákkal, és lehet, hogy meg is fogsz halni, ha így folytatod.
Mondj csak, neked egy borsónyi agyad van? Hány ezer fórumot néztél át, ahol egymilliószor leírták, hogy fogyni egészségesen úgy lehet, hogy minimum 1200 kcal-t eszel naponta egészséges összetevőkből...
De nem baj, meguntad az életedet, hogy öngyilkosságot követsz el? A te életed... ha nem akarsz tovább élni, akkor nyugodtan folytasd így tovább.. hajrá.
Gyümölcs, vagy joghurt.
Lány vagyok, a korom nem tudom leírni.
De még a kérdésemre nem kaptam választ..
8#
Tisztában vagyok mindennel, és nekem így jó. Sportolni is szoktam, minden héten kétszer volt röpi edzésem. Nem öngyilkos akarok lenni, hanem vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!