Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kell kezelni családi...

Hogy kell kezelni családi ebédnél, ha pont olyan van, amit nem szeretünk?

Figyelt kérdés
Ti hogyan oldjátok meg?
2021. okt. 17. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
4%

Én úgy oldom meg, hogy nem főzök olyat, amit nem szeretek.

Ha meg a gyerek nem szereti, hát így járt. Majd főz magának.

2021. okt. 17. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hacsak nincs valamilyen allergiád arra, ami az ételben van, akkor erőltesd meg magad és ne sértsd meg a háziasszonyt, hogy elutasítod a főztjét.

Tudja, hogy nem szereted? Akkor ez az ő hibája, neked meg a peched.

Egyszer meg lehet enni, ha nem is szereted.

2021. okt. 17. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Csaladi ebednel altalaban pont olyat szokas kesziteni amit mindenki szeret ... talan erdemes elore egyeztetni ha valami kulonleges igeny van.
2021. okt. 17. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Olyan ételeket főzök, melyekről tudom, hogy az egész család szereti. Odafigyelek az allergiára, arra, hogy még az is belefér, hogy kétfélét főzök.

A gyereket meg nem dresszírozom, egészséges ételekre szoktatom csecsemő korától fogva. Az évek alatt kiderül, azok közül mi az, amit szeret, s azt fogom neki főzni. Mert nekem fontos, hogy a gyerekem ne érezze mellőzve magát, hogy ő nem számít . “ majd felnő, főz magának”, ahogy az előttem szóló írja.

Ha vendégségben olyan ételt tesznek az asztalra, amit nem ehetek ( speciel tojást, káposztát, babot stb.) akkor normálisan megmondom, hogy köszönöm szépen, semmit nem ehetek, amiben tojás van, hüvelyeseket, káposztát.

Volt ilyen. Nem sértődtek meg, kaptam zöldségkörettel burgonyapürét, sajttal. Nem dőlt össze a világ.

2021. okt. 17. 22:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Családon belül tudjuk ki mit szeret és több fajta kajával készülünk.
2021. dec. 19. 10:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!