Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Laktózérzékenyek, nevetnétek...

Laktózérzékenyek, nevetnétek velem ezen?

Figyelt kérdés

Vettem laktózmentes kefírt a Pennyben, ahogy eddig is.

Vacsorára ettem egyet. Megkóstoltam, éreztem, hogy ez bizony nem édeskés, biztos nem lehet laktózmentes így, a gyártási folyamat közben kimaradhatott a laktázenzim vagy valami. Persze tablettát azt nem vettem be...

Csak sajnos igazam lett, 2 órája alvás helyett a wc-re járkálok.

Én ezen már csak nevetni tudok, mert annyira abszurd, de hát tévedni emberi dolog nem?😆😆😆 Csak ciki, ha az ember kifizeti érte a plusz összeget és nem kapja meg, amiért fizetett. 😅

2021. dec. 14. 01:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én a csokit hasmenés nélkül meg tudom enni azért, apu semmit, neki semmennyire sem megy már a laktózbontás.
2021. dec. 14. 11:57
 12/12 A kérdező kommentje:

Amúgy lehet más is lesz a gond, mert ma reggel megittam egy kávét mandulatejjel és azóta 2x rohantam ki a mosdóba, étvágyam az sajnos nincs. Csak a szokásos mennyiségű eritritet tettem bele.

Alapjáraton inkább szorulásos vagyok, szóval ez most furi. És nem, nem Covidra gyanakszom. XD

2021. dec. 14. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!