Laktózérzékenyek, nevetnétek velem ezen?
Vettem laktózmentes kefírt a Pennyben, ahogy eddig is.
Vacsorára ettem egyet. Megkóstoltam, éreztem, hogy ez bizony nem édeskés, biztos nem lehet laktózmentes így, a gyártási folyamat közben kimaradhatott a laktázenzim vagy valami. Persze tablettát azt nem vettem be...
Csak sajnos igazam lett, 2 órája alvás helyett a wc-re járkálok.
Én ezen már csak nevetni tudok, mert annyira abszurd, de hát tévedni emberi dolog nem?😆😆😆 Csak ciki, ha az ember kifizeti érte a plusz összeget és nem kapja meg, amiért fizetett. 😅
" ez bizony nem édeskés, biztos nem lehet laktózmentes "
?????????
Miért lenne ez a kritérium...???
Simán lehet, hogy pszichésen / placebo jött rád a futkosós....
2-es azért, mert a Pennys kefír mindig édes volt eddig, ez viszont nem volt az.
Én a tejszínt egyaltalán nem tudom megenni sajnos, semmilyen formában, szerencsére főzéskor könnyű elhagyni, tortát sem eszik az ember minden héten. :D
Szerintem mi már a tejfehérjét sem bírjuk amúgy... nem is erre van kitalálva a felnőtt szervezet, én komolyan gondolkodom hogy elhagyom, de szerintem az csak ront a helyzeten hm.
#4: siman valtanak receptet sőt gyartót is ezek a cégek, ha anyagilag jobban jönnek ki... tehat egy íz ami eleve szubjektív, semmit nem jelent.
Amúgy nem mentesek ezek a termekek, hanem hozzáadott enzim vann bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!