Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 138 cm, 18 éves lány. Egészség...

138 cm, 18 éves lány. Egészséges még ez a magasság vagy nem?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy hajlamos vagyok az elhízásra, lehet pajzsmirigy problémám van. Nőhetek még szerintetek? 145 cm szeretnék lenni, jelenleg az minden álmom. Ismerek egy lányt 145 cm, így mellém állva nem sokkal tűnik magasabbnak mint én, szóval szerintem még nőhetek egy annyit.

2021. nov. 19. 09:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Azért kellett volna orvoshoz menni, mert ez a magasság nem szimplán alacsony. Vannak 150 centis nő ismerőseim. Ők alacsonyak.

[link]

2021. nov. 19. 11:11
 12/19 anonim ***** válasza:
37%
Semmi hátránya nem lesz 138 cm-esen sem.
2021. nov. 19. 11:13
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

Itt nem is erről van szó, könyörgöm...

Persze ebből a szempontból most már mindegy, ha valami egészségügyi probléma miatt nem nőtt nagyobbra, már nyilván nem is fog.

2021. nov. 19. 11:20
 14/19 A kérdező kommentje:
Akkor le kell mondanom arról hogy 145 cm magas legyek? :(
2021. nov. 19. 11:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Amikor befejeződik a csontozatod kifejlődése utána már nem fogsz növekedni tovább. Van szórás de ez kb. a 20 éves életév ettől van akinél jóval korábban vagy jóval később fejeződik be a növekedés. A 7 cm amit még szeretnél növekedésben az már nem reális 18 évesen. Viszont nőként te nyugodtan hordhatsz magassarkút azzal lehet elérni még centiket így tudsz játszani kicsit, nem kell lemondanod teljesen az áhított magasságról. Megnyugtatásul elmehetsz orvoshoz, de ez még nem korosan alacsony magasság. (Ez a baj sok emberrel, hogy másokra akar hasonlítani és nem tudja magát elfogadni olyannak mint amilyen, annak dacára, hogy szélsőségesen nem tér el az átlagtól.)
2021. nov. 19. 14:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

138 cm nem kórosan alacsony? Ne vicceljünk már, ez konkrétan törpenövés (igen, nézzetek utána, ha nem hiszitek). Ez most nem a kérdező ellen szól, hanem azok ellen, akik elbagatellizálnak egy egészségügyi gondot. Esélyesen a kérdezőn is lehetett volna segíteni, ha nem ilyen a hozzáállás a környezetében.

18 meg pláne 20 évesen meg mióta nőnek a lányok? Nyilván nagyon ritka esetekben lehetséges, de ne áltassunk már senkit. A legtöbb nő 14-16 évesen éri el a végleges magasságát. Ha a kérdező évek óta nem nőtt, pláne kizárt, hogy most hirtelen jöjjön 7 centi.

2021. nov. 20. 10:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Régi kérdés! De én jelenleg 46 éves férfi vagyok. És mindössze 142 CM alacsony termet vagyok. És már 17 évesen meg állapították hogy a csontozatom meg felel a felnőtt kornak. És igen már 17 évesen is csak 142 cm voltam. És azóta is 142 cm vagyok. Hogy örököt-e? Azt nem tudom. De csak azt tudom hogy anyai családomban is voltak / vannak hasonló alacsony termetűek. Úgy hogy lehetséges hogy örökölt az alacsony termetem. Hogy egészséges-e ez a testmagasság? Miért betegnek érzed magad? Egyébként felnőtt nőknél 160 - 170 cm között az ideális testmagaság. A férfiaknál meg 165 - 175 cm között az ideális testmagasság.
febr. 20. 12:18
 18/19 anonim ***** válasza:
nem ertem akik itt nyomulni akarnak hogy normalis ez. Vagy genetikailag torpe a kerdezo vagy van valami fiziologiai gond. 138 ultra alacsony.
febr. 20. 13:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Dehogy 165 - 175cm a ffiaknak az átlag magasság 😂😂😂 nő vagyok és még magas se a magam 170cm-vel... Nőnek max átlagos ez de egy ffinak alacsony. A te 142 cm-ed meg nagyon alacsony..
márc. 14. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!