Rossz a mérlegem, vagy mi?
Hogy megelőzzem a szitkozódást, először is: anorexiás vagyok, úgyhogy teljesen tisztában vagyok mindennel. Csak annyi lenne a kérdésem (2 is), hogy lehetséges az ilyen?
16 vagyok és a BMI-m 11.3.
1.)Az hogy lehet, hogy egyáltalán nem érzem magam rosszul? Az egyetlen dolog ami zavar, hogy félek, hogy megbámulnak pl az utcán (amit még nem vettem észre eddig). Mert hogy tudom, hogy sz4rul nézek ki…
2.) Miért nem mutat többet a mérleg, ha már többet eszek, mint ezelőtt?? Mindent eszek, amit egy normális ember megeszik. Ma például lasagnet ebédeltem. És 6-szor eszek egy nap!!
Most akkor a mérlegem a rossz? Vagy mi a bajom???
Mennyivel eszel többet, és mióta? Lehet, hogy még mindig nem eleget eszel, vagy időre van szüksége a szervezetnek a hízáshoz.
Örülj neki, hogy nem érzed magad rosszul. Ha anorexiás maradnál, egész biztosan rosszul éreznéd magad előbb-utóbb.
Nem valószínű, hogy rossz lenne a mérleged, de mérheted magad centivel is, az biztosan nem tud elromlani.
Jobbulást!
Igen, van olyan,hogy megbámulnak, mert nem mindannapos a 11-es BMI (amúgy elvileg kórházban kellene lenned, a szüleid nem segítenek, hogy kezelést kapj?). Engem is megbámultak, pedig nekem ,,csak" 13 volt.
Eleinte a szervezeted AZONNAL felhasznál minden tápanyagot, hogy túléld, ezért nem tudsz hízni. De ha kitartasz, ami muszáj lesz, ha élni akarsz, akkor valamennyit fogsz hízni.
Üdv: Egy régóta gyógyuló lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!