Van kiút egyedül is bulimiából?
Figyelt kérdés
Sziasztok kb 5 éve vagyok bulimiás és most kb 8 napja már nem csináltam és enni is tudtam bűntudat nélkül 1nap 3-5x kis és könnyűt de akkor is.Ez a frontin hatása amit szedek és reménykedjek a javulásban vagy ne áltassam magamat?2021. okt. 14. 18:42
1/5 anonim válasza:
Miért nem jársz klinikai szakpszichológushoz vagy pszichoterapeutához? Pszichoterápiával kezelhető.
Szerinted a Frontin önmagában megoldja? Semmit sem segít, csak ront a helyzeten...
2/5 anonim válasza:
A Frontin egy szorongásoldó. Csak az orvos által felírt adagolásban, pár hétig lehet szedni, mivel utána súlyos függőséget okoz. Nem kezelhető vele a bulímia.
4/5 A kérdező kommentje:
De a Frontint nem arra szedem de azóta jobb mivel nem Pszihoterapeutához meg nem tudok keresek de elég drágán dolgoznak anyagilag nem tudom magamnak megengedni.
2021. okt. 14. 21:19
5/5 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentre válaszolva
Nem Frontint szedek annyiszor azt 1nap 2x szedek reggel felet meg este.
Enni tudtam 3-5x de tényleg csak keveset hogy ne terheljem meg hirtelen a gyomrom.
2021. okt. 14. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!