Melyik a legegészségesebb zsiradék, arra az esetre amikor valamit több olajban kéne kisütni ?
Figyelt kérdés
Kókuszolaj talán? De úgy tudom, túl magas hőmérsékleten ennél is egészségtelen anyagok keletkeznek.2021. okt. 6. 18:17
2/6 A kérdező kommentje:
Abban lehet pl. sült krumplit sütni?
2021. okt. 6. 19:47
3/6 anonim válasza:
Persze, hogy lehet benne krumplit sütni, sőt sokkal finomabb mint olajban.
4/6 anonim válasza:
Egyik sem egészséges. Ami a legkevésbé egészségtelen, az talán a repceolaj.
5/6 anonim válasza:
#4
Persze ebben a mai világban minden egészségtelen csak a sárgarépa nem:)
A zsír valóban lassan ölő méreg, nagyszülöim zsíron élték le az életüket 90 fölött voltak mikor elmentek, tényleg lassan ölt:)
A rengeteg tartósító szer a különböző íz fokozók a vegyszerek meg a nem természetes dolgok azok amelyek ki nyírjak az emésztő rendszerünket.
Mondhatjuk úgy is hogy a műanyag élelmiszerekkel mérgezzük magunkat nap mint nap:(
6/6 anonim válasza:
Az utolsó két bekezdés teljesen igaz. Ettől még a feldolgozott olaj sem lesz egészséges, hiába éltek mellette öreganyádék 90 évet. Az enyémek meg évtizedes dohányzás és házipálinka ivás mellett éltek addig. Akkor azok sem egészségtelenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!