Nem tudom hogy bajvan vagy nincs? a barátnömön azt látom hogy kissé lefogyot 2hete vettem észre és jobban megfigyeltem tizorainál nem evett ebédkor haza kéreckedet pénteken a sulibol rosszulétre panaszkodot. Ma át mentem hozzá
Figyelt kérdés
És a fiokjában hashajtot találtam de csak radirt kerestem mangát rajzolok. Be is csuktam a fiokot van egy olyan gyanum hogy hashajtot szed és menekül a kaja elöl. A témát nem merem neki felhozni mit tegyek ? Kérdezzek rá szerintetek segítségre szorul?2021. szept. 26. 02:40
12/15 anonim válasza:
Kevés az infó
Lehet anorexia
Lehet ho vége
Lehet,hogy épp rosszat evet,
Vagy fáj pár napja a hasa
Én nagyon haspuffados vagyok,ha eszek hétfőn és fáj a hasam pl én kedden szinte csak koplalok,szerdán tudok először enni
13/15 A kérdező kommentje:
Jolvan holnap suliba beszélek vele 16multunk mind a ketten. 11.kesek vagyunk én 2hete 1napot voltam suliba akkor láttam és most pénteken bementem beteg voltam a kis öcsémtöl elkaptam a náthát. Annyit vettem észte hogy lefogyot de csak has hajtot láttam nála a fiokba atol is letud így fogyni ha semmit nem eszik ?
2021. szept. 26. 10:17
14/15 A kérdező kommentje:
Ja az anyukáj minden nap csomagol ételt meg van büfé a suliba pénzt is szokot hozni szóval nem ez lehet a baj. Anorexia azt meg hogy? Ha nem eszik akkor anorexiás ezt jelenti az anorexia 16multan julisba szoval nem vagyok ezekkel a dolgokkal tisztába
2021. szept. 26. 11:44
15/15 anonim válasza:
Én pl magamtól nem tudok nagy wcni és igen minden nap kell bevegyek hashajtot...
Szeirntem hagyd egyenlőre de figyeld azért és ha továbbra is úgy látod,hogy nem oké akkor kérdezd meg tőle ha nem akar válaszolni először fordulj anyukádhoz és a tanarokhoz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!