Miért olcsóbb a sózott földimogyoró a sótlannál, ha több hozzávaló van benne?
Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 23:02
1/2 anonim válasza:
Ugyan az a márka? ugyan annyi grammra? minőségi foka ugyan az? Ha igen akkor nem tudom, talán lehet, hogy azért mivel a só tartósítószer ként is funkcionál. És emiatt lehet hogy drágább egy ízben nem megjelenő tartósítószer mint a só. És a sósba lehet kevesebbre van szükség más tartósítószerekből. Persze ez csak egy gondolat nem biztos, hogy ez az oka.
2/2 anonim válasza:
Talán az lehet még, hogy a sós mogyoró népszerűbb, így nagyobb volumen->alacsonyabb ár. Kb mint a fehér és a teljeskiörlésű kenyér esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!