Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudok úgy koffeint...

Hogyan tudok úgy koffeint fogyasztani, hogy nem leszek kofeinfüggő?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyobb rajtam a terhelés és úgy érzem, szükségem van koffeinre, miközben dolgozom. Nem kell sok, de lényegesen jobb a teljesítményem, ha előtte megiszok egy erős zöldteát vagy koffeintablettát veszek be.

Szeretném, ha megmaradna ez az állapot és elég lenne ennyi koffein a feladataim előtt, de sok kollégámnál látom, hogy megnőtt a toleranciájuk a koffeinre, nélküle létezni sem tudnak, nagyon sok kávét kell inniuk már, hogy azt érezzék, amit én.

Én reggel nem szoktam kávézni, azt olvastam, hogy ébredés után röviddel bevinni koffeint hozzásegít a függőség kialakulásához, illetve nem is érzem magam fáradtnak akkor. De később sajnos nem tudok elég magas fokon pörögni nélküle, nem tudok olyan jól összpontosítani és olyan precízen csinálni dolgokat.

Hogyan fogyasszak úgy koffeint, hogy ne függjek rá?

2021. szept. 19. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
Úgy, hogy 2-3 napos szüneteket tartasz. Amint rendszeresen iszod, eszed, kelleni fog.
2021. szept. 19. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
8%
Ezeken a napokon meg, ginseng, béta alanin, királydinnye stb...
2021. szept. 19. 18:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2021. szept. 19. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy csak heti 1x fogyasztasz, akkor is csak max 80 mg-ot.
2021. szept. 19. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!