Hogy étkezem? (Általánossághoz viszonyítva)
Reggeli:
Chia Puding(Pudding?!)
Ebéd:
Sült édesburgonya,Tofukockák,Zöld saláta
Vacsora:
3db szójavirsli,mustár,glut. mentes abonett
Nasi:
Felbontottam egy csomag barnarizschipset,ettem belőle kb. 4-5 darabot,aztán rájöttem hogy most annyira mégse kívánom😅
Légyszi választásotokat indokoljátok meg,amennyiben van valami hozzáfűznivaló kritikátok. Viszont az számomra teljesen érdektelen,ha valaki azzal jön hogy a vegetáriánus étrend mennyire káros,vagy hogy milyen keveset eszem koromhoz/nememhez képest,ugyanis én érzem hogy mennyi esik jól/mennyit igényel a testem,és hogy milyen étrendtől érzem jobban magam,tehát nem fogok 1800 kalóriákat magamba erőltetni,mert ha nem esik jól,az biztos hogy a testemnek sem tesz jót. (Amúgy kísérleti jelleggel számolom,1400 kalória körül eszem,több nem esik jól)
16/F
Elég egyoldalú étkezés.
Főleg, ha mindennapos.
Ugye ez csak egy nap, nem mindig ugyanezt akarod enni?
Az egészséges étkezéstől ez messze van. Az ebéd kivételével az ételek tápanyagtartalma nagyon alacsony. Túl kevés a fehérje, az egészséges zsír (ez nincs is benne az általad leírt ételekben), a gyümölcs és a zöldség.
(A testednek az nem tesz jót, hogy 1400 kalóriát eszel... Ez egy kisgyerek adagja. Az átlagos "fogyókúrázó" nő már 1600-1800-as kalóriabevitellel is fogyni fog.)
Azt tudom elképzelni hogy azért eszel így mert menőnek tartod pedig az lenne az ha egészségesen ennél. Nem csak a kalória bevitel számít hanem a tápanyagbevitel.
Nem értem azt se miért eszel glutén n mentes abonettet, semmi baj a gluténnal. A kukorica és a fehér rizs liszt semmivel sem jobb mint a fehér buzaliszt. Merthogy az van benne. Egyél inkább teljes kiörlésű buzalisztből készültet.
Ez is mutatja hogy 16 éves fiúként úgy hogy suliba jársz, mozogsz az 1800 is kevés lenne. De szúrj ki magaddal, gyenge leszel mint a harmat, nemmfogsz tudni koncentrálni és hiánybetegséged lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!