Rohadtul hányingerm van! Mit csináljak ellene?
Figyelt kérdés
már reggel óta egyfolytába hányingerem van, még néha szédülök is, ha felállok, ittam két kávét, de semmi, ettem c vitamint, az se, most meg szódabikarbonátot, de ua olyan. szerintetek meghánytassam magam? meert idegesít, h semmit nem csináltam ma, pedig hnap után már suli:@2010. aug. 30. 20:57
52/71 anonim válasza:
Marilyn Manson-t énis szívesen hallgatok :D
53/71 anonim válasza:
Én még általában:
Archívum,Vérszerződés, jogos önvédelem, Valhalla, Divízió88,
Stahlgewitter
Cradle of filth, Slayer, Metallica, Nirvana
Persze, még sok mást, de akkor itt ülnénk egy darabig :D
54/71 anonim válasza:
akkor én nem is kezdem el írni :D elég tudni hogy japán mániás vagyok :D
55/71 anonim válasza:
A Japánok nem rosszak :D:D:D Mellettünk álltak a VH-ban :D És a végsőkig harcoltak! :D
56/71 anonim válasza:
még szép hogy nem rosszak :D:D én tuti kifogok utazni oda :D
57/71 anonim válasza:
Volt munkatársam volt kin.. azt mondta, egy cigicsikket nem látsz az utcán, nemhogy szeméthegyeket
Egyet elpöckölt, 6 öreg rohant oda, hogy vegye fel azonnal!
igazuk is volt!
58/71 anonim válasza:
de durva,nah ezt nem is tudtam hogy ekkora a tisztaság,jó lenne ha itt is ennyire vigyáznának erre...
59/71 anonim válasza:
Figy! Tényleg nem akarok tolakodó lenni.
De nincs inkább egy MSN címed? :D
60/71 anonim válasza:
van,de inkább írj privibe mert nem akarom ide kiírni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!