Rohadtul hányingerm van! Mit csináljak ellene?
Figyelt kérdés
már reggel óta egyfolytába hányingerem van, még néha szédülök is, ha felállok, ittam két kávét, de semmi, ettem c vitamint, az se, most meg szódabikarbonátot, de ua olyan. szerintetek meghánytassam magam? meert idegesít, h semmit nem csináltam ma, pedig hnap után már suli:@2010. aug. 30. 20:57
41/71 anonim válasza:
De akkor a lányomnak is baja eshet :D:D:D
42/71 anonim válasza:
igaz....akkoor...csalogasd majd oda a lányodat az egyikkel a többit dobáld meg gránáttal,aztán az utolsót meg lődd le és kész xD ennél jobb ötletem már nincs :D
43/71 anonim válasza:
Nem értem ezt a gondolatmenetet! Mi lenee, ha csak simán a lányomat hívnám magamhoz? :D:D:D
44/71 anonim válasza:
érdekes gondolatmenetem van az tény :D arra nem is gondoltam hogy könnyebb odahívni xD
45/71 anonim válasza:
Na, most hogy mondod, az meg a másik :D:D:D
46/71 anonim válasza:
mi? :D lemaradtam valahol azt hiszem xD
47/71 anonim válasza:
De hagyjuk ezt a témát, mert a végén még kitiltanak:D
Inkább mesélj, milyen zenét hallgatsz? :D:D:D
Az valahogy mindig érdekelt, mindenkiben :DXD
48/71 anonim válasza:
Az, hogy könnyebb, hívni, mint előző feltevésed szerint csalogassam :D:D
49/71 anonim válasza:
okés :D
hát biztos nem azt hallgatok amit te :D mert én jrock-ot szoktam :D
50/71 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!