Rohadtul hányingerm van! Mit csináljak ellene?
Figyelt kérdés
már reggel óta egyfolytába hányingerem van, még néha szédülök is, ha felállok, ittam két kávét, de semmi, ettem c vitamint, az se, most meg szódabikarbonátot, de ua olyan. szerintetek meghánytassam magam? meert idegesít, h semmit nem csináltam ma, pedig hnap után már suli:@2010. aug. 30. 20:57
22/71 anonim válasza:
1.Asztalos vagyok
2.A tanárok mindent túl reagálnak
3.Ha valami elromlik, mindig mi vagyunk a hibásak
23/71 anonim válasza:
de csak addig cserélnék veled amíg szüneted van,vagyis szerda éjjelig :P
24/71 anonim válasza:
Szerdán már nekem is évnyitó, de azon nem baj, ha alszom, csak másnap nem kéne, hogy alvás közben levágjam a kezem a kőrfűrésszel XD
25/71 anonim válasza:
hát igen azt nem kéne xD azért vigyázz :D
26/71 anonim válasza:
Én vigyázok XD Egyszer a tanárral esztergáltunk, és ahogy forgott az anyag, visszakúrta a vésőt, és pont a hasamnak, aztán mondtam, hogy fáj, erre a tanár, "Fogd meg azt a vésőt jó erősen"... Másnap bemegyünk órára, jön be a tanár lila foltokkal az állán, kérdeztük, hogy mitől van... Állbavágta a véső... úgy kiröhögtük :D:D:D lehet, hogy ez szemétségnek hangzik, de ő meg amikor segítséget kérünk, hogy visszadobálja a vésőt, és nem akarjuk, hogy kivágja a szemünket, csak ugyanazt mondja "fogd meg jó erősen" és ennyi -.-"
27/71 anonim válasza:
uhh -.- tényleg érdekes tanáraid vannak....
28/71 anonim válasza:
én még nem ismerem a tanáraimat,most megyek gimibe :D
29/71 anonim válasza:
Tényleg!
Vigyázz, nehogy avatni akarjanak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!