Miert van az, ha zöldségeket eszek felpuffadok, ha húst akkor nem?
Figyelt kérdés
Ez masnal is igy van?2021. aug. 13. 19:57
1/8 anonim válasza:
Edd együtt, aztán döntsék el ők.
3/8 Grimfox válasza:
A rost emésztése nehezebb, a nagy részét nem is emészted meg, és a baktériumok, amik a részleges emésztést végzik metánt termelnek.
4/8 anonim válasza:
A zöldségeket (elsősorban a levélzöldségeket) nyersen csak nagyon alapos tisztítás, fertőtlenítés, főzés után ajánlott enni, mert nyers állapotban sok gázképző baktérium van a felületükön, amik aztán a gyomorsavat is túlélve a belekben előszeretettel erjesztenek. A sok növényi rost csak akkor okozhat bármi gondot, ha eleve megbomlott a bélflóra egyensúlya.
5/8 anonim válasza:
Mert alapvetően nem növényevő az ember emésztő rendszere...
6/8 anonim válasza:
Hiányzik hozzá az emésztőenzimed.
7/8 A kérdező kommentje:
Hússal ettem, speciel csirke - gyros, de bárhogy ehetem mindig ez van. Párolva, mosva. A fing egész nap bennem van tőle. Viccen kívül
2021. aug. 13. 21:16
8/8 anonim válasza:
Mert nem vagy hozzászokva a rosthoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!