Ki hogyan él egészségesen?
próbálom kerülni a fehér lirsztes cuccokat és a cukrot, de nem mondom azt h sose eszek, mert akkor hazudnék
zöldséget-gyümölcsöt sokat eszek, húst, halat, igyekszek beiktatni az étkezésekbe, főzelékeket is megpróbálok 2 naponta legalább enni, szintúgy leveseket is
üdítőt nagyon ritkán iszok, szénsavmenets ásványvíz, csapvíz, tej és tea, ezekez szoktam inni
joghurtot mindennap eszem vacsorára, arra figyelek h vacsora még 6 elött történjem meg és vmi lightos kaja legyen
egy héten ha tudok futok legalább heti 5 de most egy időre felkellett hagynom vele egy bokasérülés miatt, így biciklizek helyette(sobabicikli) + szoktam tornázni itthon combra, hasra, karra
Hát mi úgy ahogy egészségesen eszünk.
Anyu szokott főzni, de ha nem akkor ilyen kajakihordós izétöl hozatunk kaját meg ilyenek.
Sok zöldséget eszek, nemcsak nyersen. Mivel 3 éve nem ettem semmiféle húst, hát anyu a húsos ételeket is megcsinálja nekem zöldségekkel. Szeretem a gyümölcsöket, sokszor csinálunk gyümisalátát is. =) Szeretem a sajtokat, tejet is eszek/iszok. Tojást igy magában havi 1x általában kell ennem azért... Szeretem az ilyen házikészitésű dolgokat. Mivel hegytetőn lakok, a mozgás is megvan :D Elég sokat gyalogolok, a buszmegálló is 20percnyire van a házunktól.
Kávét én iszok meg mamám itthon, anya nem kávézik.
Inni még teákat szoktam, én általában gyümi-vagy zöldteákat izesités(cukor, citromlé) nélkül szeretem. Vizet is iszok, ilyen mágneses vizünk van, tehát nem sima csapviz.
Tornázni ritkán szoktam, de szeptembertől kell mennem gyógytornára a gerincem miatt.
Háát nagyjábol ennyi. Nem vagyunk biorobotok még misem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!