A nagy márkás termékeket miért könnyű (számomra) megemészteni?
Ez részben pszichés lehet. Szerinted a mekis cuccokba a belevalókat hol gyártják? Elárulom, ugyanott, ahol gyártanak mást is. Csak leszerződtek a mekivel.
A kóla feltalálója eredetileg gyomorbántalmakra fejlesztette ki, kanálnyi adagolással. Ez a mai napig jó, pl ha hánysz, a hideg kóla, a szénsavas kikavarva, apró kortyokban nagyon jó, annak ellenére, hogy már módosítottak azóta a recepten. Viszont a gagyi kólák aromával készülnek. Szóval ez valós lehet.
nekem hasonló a sztorim: elkezdtem tök egészségesen étkezni, sok rost, zöldség, gyümölcs, semmi cukor vagy fehér liszt vagy gyors kaja.
egyre betegebb lettem, állandósultak a hasi fájdalmak, puffadás, reflux... kivéve ha mondjuk fehér kenyeret ettem vagy bármit ami nem zöldséges gyümölcsös rostos.
aztán kiderült hogy igen kemény fruktóz intoleranciám van, szóval nekem ezek mind betettek, és azért volt, hogy a 'káros' fehérliszttől és társaitól nem volt bajom.
szóval létezik ilyen :D :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!