67 éves, kb. 30 kg súlyfelesleggel rendelkező nőnek melyik lenne a jobb, ha hajdinakását enne, vagy ha krumplit? Indoklást is írj, légy szíves.
Köszönöm a sok hozzászólást. Szokott mozogni, pár éve még a spárga egyik fajtáját is meg tudta csinálni, de egy sérülés óta azt nem.
A sétálást ismeri, azt is szokta csinálni, van valami videó a yt-on, azt csinálja.
Szobabiciklit akart venni, de egy ismerősnek az az ötlete volt, hogy inkább ellipszis trénert. Szerintetek? Az még belefér? Az ízületeket az nem terheli meg?
Amúgy sok minden ki van iktatva az étrendjéből, például kristálycukor, búza finomliszt, stb.
Amivel probléma van, az az étolaj. Nem süt étolajban, hanem hidegen sajtolt olívaolajat eszik. Tehát, ha főtt krumplit eszik, azt is olívaolajjal, ha hajdinakását - azt is. Még a zabpelyhet is meglocsolja.
Sütiket sem szokott enni, viszont eszik aszalványokat és olajos magvakat...
Jó, köszönöm. Állítólag az ellipszis tréner sokkal több izomcsoportot megdolgoztat. Emiatt jobb lehet az ellipszis tréner, de ő azt mondta, hogy az túl nagy és nagy a hangja, meg fog ijedni a macska... ;-)
Majd eldönti. Biztosan alszik rá még egyet-kettőt.
Én ketogén étrenden vagyok, úgyhogy szerintem egyik sem :)
Egyébként meg mindegy, ha tartja a kalóriadeficitet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!