Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől hízhatok nagyon sokat...

Hanna_99 kérdése:

Mitől hízhatok nagyon sokat eszek de nem hízok?!

Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
De szívesen küzdenék ezzel a problémával! 😄
2021. júl. 23. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:

És miből eszel nagyon sokat? Mert répától, almától nem is fogsz elhízni.

De, ha valós a probléma, akkor javaslom az olajos magvakat(mandula, mogyoró, dió, stb) mint egészséges étkezések közti nassolni valókat, sok kalóriával. Innivalónak, ha nem vagy laktóz/tejfehérje érzékeny, akkor napi egy nagy pohár zsírós(2,8 vagy 3,5 %-os) tejet. Megint sok kalória, de sok hasznos tápanyag, fehérje, kalcium stb is van benne.

2021. júl. 23. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Mert fiatal vagy és még gyors a metabolizmusod.

Ez majd idővel változni fog :D

2021. júl. 23. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmit nem írtál le, szóval így nem tudunk tanácsot sem adni.
2021. júl. 24. 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:

27 éves vagyok, szerintem ez már nem fog változni, egyetlen dolog ami ezen változtatni tud az az edzés, akkor legalább nem vagyok gebe csak izmos, de semmi zsír nincs rajtam

182cm, 75kg

Nekem ez bejött, már letettem róla, hogy nagyon normális testsúlyom legyen, jó ez így is, igaz így sokat kell edzenem, de elvagyok vele

2021. júl. 24. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!