Hogyan beszéljek az étkezési zavarról?
Altalaban az etkezesi zavar foleg anorexia bulemia azert alakul mert valami felett kontrollt akarsz az eletedben, sokaknak segit ha elkezdnek edzeni, belonek egy egeszseges kaloria szintet nallad ez 2000 minimum jelenlegi sulyodhoz es elkezdnek edzeni.
Amugy meg pszihologushoz kell fordulj ha ez se segit mert nagyon egeszsegtelen amit csinalsz, konkretan pusztitod magad.
Sose azt nézd amit a tükörben látsz! A magasság, kg aránya határozza meg, egészséges vagy-e? Vigyázz, mert innen pillanatok alatt a mélybe lehet zuhanni, és te a szélén állsz.
Ez egy ördögi folyamat, unokám már súlyos áldozata ennek! Van ennél egy sokkal fontosabb dolog amire minden embernek figyelnie kellene!
1János 2:17."A világ elmúlóban van s ugyanígy a kívánsága is de aki Isten akaratát cselekszi megmarad örökké."
Szüleidnek mondd el, és készülj fel egy elég nagy és ronda veszekedésre.
Aztán pszichológus, minél hamarabb - ha ők ellenzik, akkor is!
Én 35 kg-san is csak azért hagytam abba, met már szó szerint haldokoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!