Lehet hogy evészavarom van?
nem vagyok tisztában semmivel, ezért kérném a segítségeteket
mostanában nem nagyon eszek, de nem is kívánok semmit..normálisan 2x eszek egy nap, de van h 1x ://
mind azon vagyok, hogy egészséges kaját egyek..nem kívánom a gyors kajákat (meki, kfc, stb) ott van előttem, de nem tudom megenni, csokit sem ettem régóta (mondjuk azt részben a fogam miatt nem) de az, hogy még csak nem is kívánom, az is ott van előttem, de nem jön h megegyem..
mindenki mondja h egyek van ez van az, de nem tudom meguntam a kajákat, semmit nem kívánok és mégcsak nem is érzem h éhes lennék…
(najo a sültkrumplit nagyon szeretem, de nem élhetek ezen)
valaki tudná h miért van ez? vagy pontosabban mi is?
Nekem pont ugyan ez a bajom, eddig rengeteget ettem, most az utóbbi napokban rámtört egy olyan hogy napi kb 500-900 kcal-t eszem (számolom), ha egy maréknyi kajánál többet eszek egyszerre, akkor hánynom kell.. Nem vagyok vékony alkat, szóval én sem tudom mitől lehet.
Esetleg stressz, meleg. De nem tudom
Most szerintem is a meleg.
Épp párommal beszéltünk erről, mi ráadásul vékonyak is vagyunk. Szerintem én is most olyan napi 1000 kalóriát eszek kb és 1600-1700 körül szoktam (nőként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!