Hogy lehet, hogy tavaly semmi bajom nem volt a hekktől, idén meg rosszul vagyok tőle?
Idén ettem hekket egy étteremben és meghajtott. Több hét után újra ettem hekket egy másik étteremben, abban, ahol régen gyakran ettem hekket.
Egy évvel ezelőtt nyáron abban az étteremben semmi bajom nem volt a hekktől.
Most meghajtott egymás után háromszor is, a másodiknál már későn is értem a wcre, aztán tusolás után mentem is egyből a wcre. :(
Mi lehet az oka, hogy idén a hekk ezt teszi a hasammal, miközben tavaly semmi bajom sem volt tőle?
Előnytelen kategória. :/
Én is jártam így vele bár nem egymás után és az ellenkező végemen távozott. Nálam a nagy hőség és maga az volt a ludas, hogy már érezhetően a sokadjára felhasznált olajban sütötték ki.
Szerintem nagyon is jó a kategória, mert ez kőkemény tudomány: a ma használatos étolaj ipari hulladék, melegen meg hashajtó.
Én kizárólag zsírral sütök, mangalica zsír a legjobb, de a mezei disznózsír is elmegy és abból is a kisütött fajta, nem a sajtolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!